La Jungla
Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó van protagonitzar 'El cuerpo en llamas'
Foto: Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó van protagonitzar 'El cuerpo en llamas' | Instagram
Famosos

Quim Gutiérrez sobre Albert López, examant de Rosa Peral: "Coneixe'l em generava dubtes"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó van protagonitzar 'El cuerpo en llamas'
Foto: Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó van protagonitzar 'El cuerpo en llamas' | Instagram

Quim Gutiérrez ha estat un dels actors més buscats de 2023, especialment pel seu gran èxit a El cuerpo en llamas sobre el crim de la Guàrdia Urbana. L'artista feia de l'Albert López, un paper del qual parla aquest dimecres en una entrevista a El País.

Què en sabem? Quim Gutiérrez ha recordat la feina prèvia per posar-se dins del paper de l'Albert López, i diu que després d'estudiar-lo va decidir que no era necessari coneixe'l en persona. El motiu és que li provocava dubtes ètics trobar-se cara a cara amb l'amant de Rosa Peral, empresonat com ella per l'assassinat de Pedro Rodríguez. 

Què diu?

  • "No creia que guanyés gaire coneixent-lo, ja tenia prou informació per generar el seu univers"
  • "Puc estar investigant infinit sobre personatges, perquè crec que l'univers mai no és prou precís, però en aquest cas em generava dubtes ètics"
  • "A més, has de fer un esforç d'empatia, que no significa justificar els fets, però sí imaginar per què ho ha fet. Vaig tenir aquest tio al cap durant mesos"

Un altre apunt: Entre rodatge i rodatge, Quim Gutiérrez ha estat aquests dies a París. L'actor també fa de model per la marca Dior, i va viatjar a la capital francesa a finals de gener per la desfilada de la temporada tardor-hivern 2024-25 de la línia masculina.

Categoria: La Jungla