La Jungla
Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Dulceida, enamorada: Sant Valentí romàntic amb regals de la seva dona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Dulceida i Alba Paul ja es troben totalment instal·lades a Madrid, construint la seva nova vida lluny de Barcelona per motius professionals. Aquest dimecres, la parella catalana més mediàtica d'internet ha celebrat el seu primer Sant Valentí a la seva nova casa.

Què en sabem? A través dels seus comptes d'Instagram, Dulceida i Alba Paul han compartit les fotos dels regals que s'han fet en el Dia dels Enamorats. Un ram de tulipes roses i una rutina de tractaments a l'spa de l'amor amb "moixaines facials, massatge als peus i a l'esquena i final feliç". Aquí totes les fotos del Sant Valentí de les influencers:

D'on venim? Dulceida i Alba Paul han tornat a celebrar juntes Sant Valentí, després de reconciliar-se la primavera passada. La parella es va conèixer el 2014 i van tallar el 2021 quan portaven set anys de relació. Van passar un any i mig separades, i van decidir donar-se una segona oportunitat el 2023. 

Un altre apunt: Després d'haver fet la seva vida a Barcelona, Dulceida i Alba Paul van decidir canviar Catalunya per Madrid a principis d'aquest any per motius laborals. La parella està reformant una casa que s'ha comprat a la seva nova ciutat, i durant el temps que duri la reforma es troba en un habitatge de tres habitacions, sala d'estar, cuina i lavabo que Principal va mostrar fa poques setmanes en aquest article.

Categoria: La Jungla