La Jungla
Jorge Javier Vázquez i Isabel Díaz Ayuso
Foto: Jorge Javier Vázquez i Isabel Díaz Ayuso | Telecinco | EFE
Famosos

Jorge Javier, mordaç contra Ayuso: guerra oberta i declaracions brutals

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez i Isabel Díaz Ayuso
Foto: Jorge Javier Vázquez i Isabel Díaz Ayuso | Telecinco | EFE

Jorge Javier Vázquez no es mossega la llengua, i en les últimes hores ha protagonitzat un nou enfrontament sonat amb dirigents del PP a les xarxes socials. Aquest cop la causa ha estat l'escàndol fiscal del nòvio d'Isabel Díaz Ayuso.

Origen de la polèmica: Després de veure la defensa aferrissada que Eduardo Inda feia aquest dijous de la presidenta madrilenya i el seu nòvio Alberto González, Jorge Javier se'n fotia a internet. "Em faria llàstima que Ayuso caigués perquè haurien de tancar OK Diario", escrivia el presentador. Minuts més tard, Alfonso Serrano, secretari general del PP de Madrid, recordava al presentador els seus problemes amb Hisenda i esclatava la guerra.

En detall: Sense arronsar-se, Jorge Javier ha acusat el PP de robar i s'ha preguntat si Serrano cobra igualment comissions il·legals com altres membres del seu partit.

A més, també s'ha defensat de les acusacions de frau aportant un document de l'Agència Tributària que demostra que està al dia de totes les seves obligacions fiscals. "A veure quants companys de la teva organització en tenen uns d'iguals", li ha demanat amb sorna.

Contra Ayuso: Després de deixar planxat el secretari general dels populars madrilenys, Jorge Javier ha tornat a agafar embranzida contra la seva presidenta. En aquest cas, per la mort de 7.291 avis a les residències durant la pandèmia, un assumpte delicat del qual Ayuso sempre ha volgut desentendre's, malgrat que va passar sota el seu mandat. "Aviseu-me quan vingui a Catalunya, que la meva mare viu a Badalona, és gran i no vull que sigui la 7.292", escriu.

Un altre apunt: Mentre els focus són sobre Alberto González, que en un escrit a Hisenda admet els fets, Ayuso llança pilotes fora i denuncia una "inspecció fiscal salvatge" i ser víctima d'"assetjament per part de l'Estat".