La Jungla
Laura Escanes, als premis Ídolo 2024
Foto: Laura Escanes, als premis Ídolo 2024 | Instagram
Influencers

FOTOS: Laura Escanes tria un vestit preciós 'made in Barcelona' pels premis Ídolo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, als premis Ídolo 2024
Foto: Laura Escanes, als premis Ídolo 2024 | Instagram

Laura Escanes no s'ha volgut perdre la tercera edició dels premis Ídolo dels influencers, que organitza la també catalana Dulceida. Sobre la catifa vermella, amb un vestit espectacular, la presentadora de TV3 ha demostrat per què és una de les instagramers més seguides.

Què en sabem? Amb una aposta espectacular tot al negre, Laura Escanes s'ha enfundat un vestit fet a Barcelona al taller del dissenyador Ze García. Una peça elegantíssima, de la qual la presentadora de La travessa ha publicat totes les fotos al seu perfil a Instagram. Aquest és el look impressionant de Laura Escanes:

En detall: Al seu perfil d'Instagram, Ze García ha compartit les imatges de tot el procés d'el·laboració del vestit, amb un increible escot halter agafat al coll i que mostra tota l'esquena de Laura Escanes. L'abric amb efecte guant i la cua afegeixen sofisticació.

D'on venim? Escanes repeteix disseny de Ze García després del gran èxit de les Campanades que ella mateixa va presentar a TV3. Cal recordar que aquell dia de fa només dos mesos i mig, la presentadora va triar un altre vestit del mateix dissenyador que va rebre un aplaudiment generalitzat com una mostra d'elegància que feia temps que no es veia la nit de Cap d'Any a la televisió.

A més, Laura Escanes no ha estat l'única que ha brillat amb un vestit de Ze García als premis Ídolo. Dulceida, organitzadora de l'esdeveniment, ha deixat tothom bocabadat amb una peça gairebé d'orfebreria, un vestit blanc preciós amb 80 flors cosides a mà, que ha estat un dels looks més comentats de la nit.