La Jungla
Frank Cuesta i la granota amb la qual s'hauria enverinat
Foto: Frank Cuesta i la granota amb la qual s'hauria enverinat | Instagram
Famosos

Frank Cuesta, ingressat a l'hospital per enverinament amb una granota

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Frank Cuesta i la granota amb la qual s'hauria enverinat
Foto: Frank Cuesta i la granota amb la qual s'hauria enverinat | Instagram

Frank Cuesta torna a temptar la sort jugant-se la vida. Després de l'atac brutal d'un cérvol fa poques setmanes, ara el presentador de televisió s'ha enverinat amb una granota i ha estat ingressat en un hospital.

Què en sabem? Després de diversos dies sense notícies seves, Frank Cuesta ha reaparegut a internet en les últimes hores per explicar que ha passat tres dies hospitalitzat i molt malalt per una greu intoxicació amb unes granotes.

En detall: Segons el relat de Cuesta, es va intoxicar quan netejava l'espai del seu refugi on habiten les perillosíssimes granotes dard, que tenen un verí letal. El presentador es va desmaiar, i quan va despertar hores més tard va decidir córrer a un hospital, on va rebre in extremis el diagnòstic de l'enverinament.

Què diu?

  • "Perdó que no hagi contestat aquests tres dies a tant subnormal, m'estaven intentant portar a l'altre barri, però sembla que de moment no"
  • "Podria haver mort perfectament de manera silenciosa. Em van haver de rentar la sang, tot"
  • "He tingut un enverinament massiu amb una infecció brutal als ronyons, el fetge, la melsa inflamadíssima..."
  • "Pensava que les granotes no tindrien verí, però en tocar-les... Aquella nit vaig començar a trobar-me malament i tenir molta febre"
  • "Vaig entrar en un coma molt estrany. Han estat dies fotuts, mai havia tingut aquesta sensació"

D'on venim? El passat mes de gener, Frank de la Jungla ja va ser notícia per l'atac d'un cérvol que li va provocar ferides profundes que va assegurar que s'havia cosit ell mateix. Dues setmanes més tard, el presentador es tornava a indisposar, aquesta vegada per llegir un comentari en català a internet, i embogia públicament amb un ridícul espantós a les xarxes socials. No hi ha dos sense tres, i aquest cop el problema l'ha tingut amb una granoteta.

Categoria: La Jungla