La Jungla
Danae Boronat, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Danae Boronat, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Danae Boronat fitxa per TVE després del final sonat de 'Zona Franca' a TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Danae Boronat, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Danae Boronat inicia una nova etapa, després del seu pas fallit pel programa Zona Franca de TV3. A partir del 8 d'abril, la presentadora es col·loca al capdavant de L'Altaveu de TVE.

Què en sabem? Boronat presentarà el nou programa de tardes a la desconnexió catalana de La 2 de TVE, que es farà de dilluns a divendres de 17:15 a 18:45. Un magazine que farà seguiment de l'actualitat, sucessos i entreteniment, amb una taula de debat que conduirà la mateixa presentadora.

En detall: El nou programa de Danae Boronat, produït per Lavinia, té contracte pels pròxims dos mesos, fins a mitjans de juny. La idea és que si tot funciona pugui tornar a la televisió amb la nova temporada després de les vacances d'estiu, a partir del 9 de setembre.

D'on venim? Danae Boronat ve de l'experiència recent de Zona Franca a TV3. La periodista tarragonina va agafar les regnes del programa després de la dimissió de Joel Díaz, el gener de 2023, per l'afer Manel Vidal. Però les audiències no van acompanyar, i la televisió pública va decidir cancel·lar el programa en el mes de juny però sense fer-ho públic, assegurant que tornarien després de les vacances. Al setembre, Boronat insistia que treballaven perquè Zona Franca tornés a TV3. Mai no ha passat.

Per acabar: Més enllà del final de Zona Franca per la porta del darrere, Danae Boronat ha continuat lligada a TV3 tots aquests mesos amb les retransmissions del futbol femení, una tasca que de moment continuarà compaginant amb la seva nova feina a TVE.

Categoria: La Jungla