La Jungla
David Broncano, presentador de 'La Resistencia'
Foto: David Broncano, presentador de 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Famosos

Silvia Alonso, actriu i nòvia de David Broncano: el seu gran suport davant dels atacs pel seu fitxatge a TVE

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
David Broncano, presentador de 'La Resistencia'
Foto: David Broncano, presentador de 'La Resistencia' | Movistar Plus+

David Broncano sí que presentarà finalment La Resistencia a TVE, després de setmanes de dubtes i enmig de fortes crítiques de la dreta mediàtica. Mentre tothom parla d'ell, el presentador es refugia en el seu entorn i la seva nòvia Silvia Alonso.

Què en sabem? David Broncano i Silvia Alonso surten junts des del setembre de 2021, fa dos anys i mig. La xispa entre ells va saltar precisament durant una entrevista a La Resistencia poc abans del confinament el març de 2020. En aquell moment, ell estava emparellat amb la tennista Paula Badosa. Una situació diferent a la que es va viure al plató en la segona visita de l'actriu al programa el juny de 2021. Aleshores els espectadors ja van notar que alguna cosa passava, i que la química entre ells era més que evident.

En detall: Van oficialitzar la relació pocs mesos més tard, i des d'aleshores la parella s'ha deixat veure de tant en tant pel carrer o en actes socials, tot i que intenten dur la seva vida privada lluny dels focus mediàtics.

Qui és? Silvia Alonso té 34 anys i és de Salamanca. Actriu coneguda per fer sèries de televisió, els seus papers més importants han estat a Tierra de lobos de Telecinco i Amar es para siempre d'Antena 3, i més recentment a Fuerza de paz de TVE.

D'on venim? Aquest dimecres es feia oficial el fitxatge de David Broncano a TVE. El presentador i la televisió pública han signat un contracte de dues temporades, 18 mesos de blindatge, 155 programes i un cost total de 28 milions d'euros. Un moviment que ha generat fortes crítiques per part del PP i del programa líder cada nit a la televisió a Espanya, El Hormiguero. Amb el salt de Broncano a La 1, Pablo Motos tem perdre el liderat i els seus col·laboradors asseguren que és una estratègia de Pedro Sánchez contra ell.

Categoria: La Jungla