La Jungla
L'AEMET avisa de l'arribada de la borrasca Gerard
Foto: L'AEMET avisa de l'arribada de la borrasca Gerard | AEMET
Famosos

Gerard, la borrasca que arriba amb fúria: "El nom és casual"

Barcelona.
L'AEMET avisa de l'arribada de la borrasca Gerard
Foto: L'AEMET avisa de l'arribada de la borrasca Gerard | AEMET

No és cap broma: l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) alerta de l'arribada de la potent borrasca Gerard, un anunci que ha generat multitud de burles pel nom associat al temporal, després de la tempesta musical per la nova cançó de Shakira.

Què sabem? Segons l'AEMET, Gerard es deixarà notar a Espanya a partir d'aquest dilluns, 16 de gener. El temporal accelerarà el vent, empitjorarà l'estat de la mar i deixarà pluges i nevades intenses. Una borrasca que serà només un petit tast de la fúria meteorològica dels propers dies amb l'arribada d'un segon front anomenat Fien.

Què diu l'AEMET? L'arribada d'aquesta nova tempesta coincideix en el temps amb la polèmica entre Shakira i Gerard Piqué per la nova cançó d'ella. Com a resposta els comentaris burletes, l'AEMET apunta:

  • "És Météo-France qui ha posat un nom nou a la roda de les borrasques, Gerard".
  • "Els noms de les borrasques es fixen al principi de de temporada, amb la qual cosa l'assignació d'aquest nom és casual".

Reaccions. Com no podia ser d'una altra manera, l'arribada de la borrasca Gerard i la casualitat del nom ha generat una allau de missatges i mems a les xarxes socials. També jocs de paraules amb els noms, com a la cançó de Shakira. "Clara-mente, es casualitat", "Que las olas no sal-piquen...". Aquí alguns dels comentaris a Twitter:

A més, aliè a fenòmens meteorològics Piqué ha contestat als atacs de Shakira aquest cap de setmana a la Kings League. Del rellotge Casio "per tota la vida" al cotxe Twingo amb el que va arribar diumenge al directe.

Per acabar: Mentre Piqué sembla prendre's a broma els dards de Shakira, la cantant colombiana ha intensificat els darrers dies la batalla contra el seu ex i els seus sogres. Després que transcendís que ha posat una bruixa enfocant a la casa de Montserrat Bernabeu, la mare d'ell, ara l'artista ha recol·locat l'estàtua a mida real perquè sigui ben visible, també des del carrer. De moment, la tempesta no amaina.

Categoria: La Jungla