La Jungla
L'estàtua de la bruixa que Shakira ha fet posar al balcó de casa seva contra els seus antics sogres
Foto: L'estàtua de la bruixa que Shakira ha fet posar al balcó de casa seva contra els seus antics sogres | Twitter
Famosos

Shakira intensifica la guerra contra els Piqué: amb la bruixa a la vista i la cançó a tot drap

L'estàtua de la bruixa que Shakira ha fet posar al balcó de casa seva contra els seus antics sogres
Foto: L'estàtua de la bruixa que Shakira ha fet posar al balcó de casa seva contra els seus antics sogres | Twitter

Tots pensàvem que Shakira s'havia quedat a gust desbarrant al ritme de Bizarrap contra Gerard Piqué i la seva actual parella, però no tot ha quedat aquí. Lluny d'això, la cantant colombiana s'ha decidit a "torturar" els seus antics sogres.

Per què és important? L'afer Shakira-Piqué sembla no tenir fi i les polèmiques se succeeixen una darrere l'altra després de la darrera cançó de la cantant que, en col·laboració amb Bizarrap, ha deixat pel terra a l'exfutbolista i a la seva actual parella, Clara Chía.

Context: La seva és una guerra oberta que s'intensifica cada dia que passa: vol fora Joan Piqué i Montserrat Bernabeu (viuen en un impressionant casalot enganxat al seu i que va fer construir el futbolista).

Qué sabem? 

  • Ha posat (o manat posar) l'estàtua d'una bruixa que té a casa seva des de fa tres mesos en un dels balcons de casa seva, a la vista de tots i mirant cap a l'habitatge dels pares.
  • Fins ara, estava col·locada en una posició estratègica, no al balcó però sí mirant cap a la llar dels seus antics sogres.
  • L'estàtua és de la mida d'una persona i, en representar una bruixa, busca insultar la mare de Piqué.
  • A més, ha arribat a posar la 'Session 53', la cançó en qüestió, a tot volum, de forma que se senti no només des de casa seva, sinó que també des del carrer.
  • El programa 'Más vale tarde' ha gravat una treballadora de la llar polint l'estàtua i, quan ha vist els periodistes, se l'ha emportat cap a dins: "La bruixa sembla estar muntada sobre un pal d'escombra".

A la pràctica: 

  • L'escena gravada per periodistes i fans que deixa tot plegat és digne de 'Sitcom' o de pel·lícula de terror, segons com es miri. La bruixa corona la casa de Shakira mentre sonen versos de fons i a tot drap com ara "me dejaste de vecina a la suegra y con la deuda en Hacienda", entre la resta de perles que deixa anar la colombiana.

  • El presiodista Marc Leirado ha visitat recentment 'El Circ' de 8tv i n'ha explicat més detalls.

Els motius: Per què la cantant no només 'reparteix' contra el seu ex i a la seva actual nòvia, sinó també als pares? Potser Shakira no ha estat capaç de pair la bona relació entre Montserrat Bernabeu i el seu "reemplaç", com ella mateixa la bateja en la cançó.

Mentrestant: Piqué s'està prenent tot plegat amb humor, o almenys així intenta fer-ho veure de cara al públic. Ha contestat a les seves provocacions fent Casio patrocinador de la Kings League, la seva innovadora competició de futbol amb Ibai.

Categoria: La Jungla