La Jungla
Malú, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Malú, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Malú es pronuncia per fi sobre la ruptura amb Albert Rivera: "Les coses s'han de fer bé"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Malú, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Malú, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Malú i Albert Rivera han portat amb gairebé absoluta discreció la seva relació de quatre anys, i de la mateixa forma intenten gestionar la ruptura. Si no fos per les fotos de l'expolític embolicant-se amb dues dones diferents durant les seves vacances, no hi hauria pràcticament cap declaració sobre la seva separació. Fins ara, que la cantant ha trencat per fi el seu silenci.

Què en sabem? En una entrevista publicada aquest divendres a la revista Elle, Malú parla clarament per primera vegada de la seva ruptura amb Albert Rivera. El primer cop que ho fa de forma explícita, perquè fa poques setmanes va concedir una entrevista a Socialité de Telecinco on divagava sobre el tema, però no feia esment a la paraula "separació" ni anomenava amb nom i cognom l'exlíder de Ciutadans. Aquesta vegada sí que parla de ruptura.

En detall: Discreta mentre estava amb Rivera, i igualment discreta ara que l'ha deixat. Cal anar fins al final de l'entrevista per trobar les referències a la seva separació. No n'explica el motiu, encara que fonts del seu entorn ja han expressat que es deu a un desgast de la convivència, i diu que es queda amb les coses bones d'aquests anys amb el pare de la seva filla.

Què diu Malú?

  • "No soc ni seré la primera ni l'última persona que se separa"
  • "Creus i lluites per alguna cosa amb totes les teves forces, però de vegades no passa. No és culpa de ningú, no és dolent ni bo, ocorre sense més. Hem d'entendre-ho i assumir-ho de la millor forma possible".
  • "Les coses s'han de fer bé, encara que és molt més fàcil entrar en una relació que sortir-ne. Però quan marxes d'un lloc convé recordar com hi vas entrar. Això ajuda a oblidar per què marxes i traspassar la porta amb les coses bones al cap".

A més, tot i la ruptura, Malú reivindica que continua creient en l'amor. "No només el que puguis sentir cap a la parella, sinó l'amor a la família, la vida i els fills", apunta. "Una mare és capaç d'aixecar un camió si el seu fill és a sota. L'amor mou el món".

D'on venim? En declaracions a Socialité, l'ex de Rivera i mare de la seva filla va donar fa pocs dies titulars com aquest: "La meva gran batalla ha estat la de trobar la pau amb mi mateixa. Això m'estava destrossant". No va esmentar-lo a ell directament en cap moment, tot i que des del programa no se'ls va escapar que algunes de les seves declaracions parlaven clarament de la seva separació.

Per acabar: Pel que fa a l'Albert Rivera, en les últimes setmanes han vist la llum les seves fotos íntimes a Eivissa, primer amb l'actriu Aysha Daraaui i després amb la dissenyadora Carla Cotterli. Sobre Cotterli, podria tractar-se de la nova nòvia de l'expolític, que de moment no s'ha pronunciat per parlar d'ella. El seu entorn, en canvi, sí que ho ha fet per desmentir cap relació de parella amb Daraaui.

Categoria: La Jungla