La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Dard de la germana de Rauw a la seva excunyada, Rosalía: "Qui salta d'un llit a l'altre..."

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Un mes després que transcendís públicament la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro, tots dos intenten refer les seves vides separats l'un de l'altre. Ella no ha fet declaracions des d'aleshores, més enllà d'un breu comunicat, i ell li ha dedicat una cançó d'amor. Enmig d'aquest silenci, ara qui ha parlat és la germana del porto-riqueny.

Què en sabem? A través del seu perfil d'Instagram, Paola Ocasio Ruiz ha publicat en les últimes hores un missatge públic de desamor que ha dirigit totes les mirades a Rosalía. Mentre el seu germà encara travessa el dol de la ruptura, la Paola escriu amb contundència contra algú a qui no posa nom però que tothom ha interpretat que és la seva excunyada catalana.

Què diu Paola Ocasio?

  • "A molts no els agrada que agafin el seu cor, els enamorin i els il·lusionin. Siusplau, no feu el mateix als altres".
  • "Molts juguen a fer el paper d'enamorats, però realment no volen acceptar la falta d'afecte i atenció que tenen".
  • "Qui salta d'un llit a l'altre i il·lusiona els cors, es corromp l'ànima i corromp l'ànima dels altres".
  • "És una de les coses més horribles que existeixen, jugar amb els sentiments genuïns dels altres".
  • "Accepta que necessites afecte i atenció, pot ser que estiguis fent mal al cor d'uns altres. No utilitzis a ningú com a remei o centre de rehabilitació".

Un altre apunt: En un rampell inesperat pels fans, Rauw Alejandro ha deixat de seguir Rosalía i tots els altres comptes que tenia fins ara a Instagram. També ha eliminat totes les fotografies del seu perfil. Si fa poques setmanes va fer neteja i només en va deixar una amb la catalana, en les últimes hores les ha esborrat totes i ja no en queda res.

A més, en els últims dies ha sorgit una nova polèmica en relació a la ruptura. Sobre les infidelitats desmentides pel mateix Rauw, ara des de Telecinco l'acusen d'haver estat amb una famosa influencer vinculada a la cadena i que hauria participat en diversos realities.

Per acabar: Un mes després que es conegués la separació de Rosalía i Rauw, se'n van sabent nous detalls. La cantant hauria trucat al seu nòvio a finals de juny quan era de viatge a Puerto Rico perquè es veiessin al pis que compartien a la Casa Burés de Barcelona. Allà li va comunicar la seva decisió de trencar. Fa pocs dies, la de Sant Esteve Sesrovires va tornar al domicili per recollir les últimes coses i enviar al seu ex tot allò que s'havia deixat.