La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Disgust a l'entorn de l'Aitana: per què no volen que torni amb Sebastián Yatra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana i Sebastián Yatra han decidit donar-se una segona oportunitat, però l'entorn de la cantant catalana ho veu amb molts mals ulls.

Què en sabem? Segons el portal Vanitatis, el cercle més proper de l'Aitana s'ha assabentat per la premsa de la seva reconciliació, i en declaracions al digital ha expressat la seva "disconformitat". Principal ja va explicar fa pocs dies que els pares de la cantant tampoc no n'estan convençuts.

Què diuen? Vanitatis assegura que ha parlat amb els íntims de l'Aitana. Això és el que han explicat:

  • "Li donarem suport a cada passa però, honestament, no ens sembla la millor opció"
  • "Ens hem assabentat alhora que vosaltres. No és una persona que ho expliqui tot a l'instant. Sempre ha estat molt previnguda i només ens comunica les decisions finals"
  • "Tot i això, en aquest cas, també existeix el condicionant que és conscient de la nostra disconformitat"
  • "Hi ha un malestar generalitzat amb el Sebas no només per la forma com va decidir parlar als mitjans de la ruptura, que va ser totalment unilateral, sinó també per les seves declaracions sobre la fidelitat"
  • "Els dos gestos estan fora de lloc, però podem entendre que tots ens equivoquem i perdonar és humà"

En detall: Mesos després de la ruptura, l'entorn proper de l'Aitana també resol el misteri del seu apropament. "Tenien una conversa pendent després d'una ruptura abrupta", diuen sobre la reconciliació en forma de viatge. "Per l'afecte que es tenen, perquè han estat molt feliços junts i perquè es trobaven a faltar, van reprendre el contacte per veure's i resoldre els problemes".

D'on venim? La notícia de la reconciliació va saltar a principis de març quan es van filtrar unes fotos de la parella a Islàndia en plena època d'aurores boreals. Pocs dies més tard, la parella es deixava veure de nou de la mà a l'aeroport londinenc de Heathrow, i aquella mateixa nit la van passar junts a casa d'ella a Madrid.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música