La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Jorge Javier respon Pablo Iglesias per fer un programa: "Em moc per molts diners"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez es planteja el seu futur professional, després de l'anunci de la cancel·lació de Sálvame divendres passat. Tan bon punt es va conèixer la decisió de Mediaset, Pablo Iglesias va plantejar la possibilitat de fitxar el presentador pel seu Canal Red. Aquest dilluns ha rebut la resposta.

Què en sabem? Des dels mateixos micròfons de Canal Red, Iglesias ha explicat aquest dilluns que Jorge Javier ha reaccionat a la seva oferta a través d'un missatge d'àudio per WhatsApp. Tirant d'ironia, el de Badalona ha obert la porta a col·laborar amb l'exvicepresident espanyol per una suma abundant de diners. Amb opció a un descompte...

Què diu Jorge Javier?

  • "He estat revisant l'acord i la veritat és que ja estem a puntet d'aconseguir-ho".
  • "Potser hauries de pujar una mica més, només una mica. Saps que jo no em moc per diners, em moc per molts diners".
  • "Si aconsegueixes que Podemos i Sumar vagin junts a les eleccions, et faig una rebaixeta".

A més, Jorge Javier s'ha pronunciat sobre l'adeu a Sálvame per primera vegada aquest cap de setmana, a través d'un vídeo amb la seva mare publicat a Instagram. Amb el sarcasme que tant el caracteritza, el presentador s'ha gravat reflexionant sobre la seva feina a partir d'ara.

Per acabar: L'altra peça d'aquesta història, Ana Rosa Quintana, ha trencat el silenci aquest dilluns al migdia al seu programa matinal. La presentadora ha confirmat que farà el salt a les tardes de Telecinco, sense abandonar El programa de Ana Rosa, almenys fins a les eleccions generals. Una possibilitat sobre la qual ja s'ha especulat durant el cap de setmana, i que ha generat sospites com les plantejades per Laura Fa a El suplement de Catalunya Ràdio.