La Jungla
Dani Alves a Barcelona en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves a Barcelona en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Dani Alves i Joana Sanz passegen com si res agafats de la mà per Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dani Alves a Barcelona en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves a Barcelona en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dani Alves campa com vol pels carrers de Barcelona, un any i mig després d'haver violat una jove de 23 anys. Malgrat que està condemnat a quatre anys i mig de presó, està en llibertat sota fiança d'un milió d'euros, i ara ja es deixa veure fins i tot de la mà passejant amb Joana Sanz.

Què en sabem? L'endemà que Joana Sanz es pronunciés per primera vegada sobre Dani Alves després de la seva sortida de la presó, la revista Diez Minutos publica les primeres fotos del matrimoni passejant com si res no hagués passat per Barcelona, agafadets de la mà com faria qualsevol parella d'enamorats.

En detall: Cal recordar que, després que fos empresonat per violació, Joana Sanz es va plantejar trencar amb Dani Alves i fins i tot tenia preparats els papers del divorci. Per sorpresa de tothom, la model canària es va fer enrere i ara sembla que són més feliços que mai.

A més, els missatges de suport de Joana Sanz a Dani Alves han estat cada cop més habituals en els últims mesos. Pocs dies més tard que sortís en llibertat i tornés a casa a viure amb ella, la model va publicar una foto donant-li la mà, en un gest que tothom pot entendre, continuen sent parella i això no canviarà.